Welkom

op de web site van de Beneluxstichting Beroepsopleiding Merken- en Modellengemachtigden (BBMM).

 

BBMM verzorgt een Beroepsopleiding ter voorbereiding op een zelfstandige uitoefening van de beroepspraktijk van Benelux Merken- en Modellengemachtigden. Gedurende deze opleiding wordt de cursist kennis, praktische vaardigheden en beroepsattitude aangeleerd op het gebied van merken, modellen en andere intellectuele eigendomsrechten. De tweejarige opleiding wordt aangeboden in de Nederlandse en de Franse taal.

Cursisten waarderen de bijeenkomsten van de opleiding gemiddeld met een 8. Zij zijn met name positief over deskundigheid van de docenten en de aansluiting van de opleiding bij de dagelijkse praktijk.

 

Helaas kan de BBMM Beroepsopleiding 2021-2022 niet doorgaan wegens te weinig aanmeldingen. De eerstvolgende opleiding zal derhalve in januari 2022 beginnen en gedurende twee jaar lopen tot eind 2023.

 

Heeft u interesse om de opleiding in de toekomst te volgen of heeft u vragen? Stuurt u dan een e-mail aan het BBMM secretariaat.

 

Voor geïnteresseerden zal het mogelijk in 2021 mogelijk zijn om een aantal lessen van de Beroepsopleiding als losse modules te volgen. Nadere informatie daarover vindt u onder Modules

 

 

 

 

 

© Copyright BBMM